ДАН ПОРОДИЦЕ

01.06.2022.

У свим објектима и васпитним групама Предшколске установе "Пчелица" Апатин, обележен је Међународни дан породице. 

Захваљујемо се свим нашим родитељима на ангажовању и активном учешћу у креирању безбедног и подстицајног окружења за нашу децу. 

"МЕДЕЊАЦИ"

Објекат  "Медењаци"  у Купусини, обележио је Дан породице низом заједничких активности са родитељима. Деца, родитељи и васпитачи Илона Јанкович и Рита Живу уредили су простор дворишта. Родитељи су направили пешчаник,  направили блатњаву кухињу и опремили је. Такође су  израдили реквизите од гума и дрвета, и садили цвеће.

"ЗВЕЗДИЦЕ"

Родитељи, деца и васпитачи су заједнички уредили простор дворишта. Након тога деца млађег узраста васпитачице Дијане Миличевић и медицинске сестре васпитача Тање Кршић уживала су у заједничким плесним активностима са родитељима као и пуштању змаја.

Деца старијег узраста васпитачица Олгице Медић и Данице Ћопић  и њихови родитељи учествовала су у такмичарским играма: упознавалица моја породица, пренеси крпењачу, ношење јајета у кашики, као и у заједничком плесу са родитељима.

"ЗВОНЧИЋИ"

У објекту "Звончићи" у све три васпитне групе се обележио међународни Дан породице. У групи васпитача Драгане Веин и Радмиле Ђурић организована је радионица "Израда породичног грба". 

Деца васпитача Валентине Вароши и Тање Зрињанин уређивала су двориште и пешчаник са својим родитељима. 

Група васпитача Драгане Бурсаћ и Радмиле Дотлић обележила је Дан породице заједничким играма  са родитељима, уз музику, у дворишту вртића.

"ВЕСЕЉКО"

Деца, родитељи и васпитачи Татјана Дражић и  Вања Вујновић  из обе васпитне  групе у објекту "Весељко" обележили су Дан породице заједничком акцијом уређења дворишта.

"ЛЕПТИРИЋИ"

Све три васпитне групе (васпитача Милане Тадић, Лидије Човић и Ларисе Мандић) из објекта "Лептирићи" обележила су Дан породице низом такмичарских игара.

"ЉУБИЧИЦА"

Деца васпитача Вељка Бачића и Татјане Џелетовић Влаисављевић,  из  објекта "Љубичица", обележила су Дан породице такмичарским играма са родитељима, креативним радионицама и уређењем дворишта (садња цвећа).

"ДУГА"

Деца васпитача Марије Ивановић и Марте Држе, обележила су Дан породице дружењем са родитељима и такмичарским играма у дворишту вртића у Свилојеву.

"ЧАРОБЊАЦИ"

У објекту "Чаробњаци" Дан породице обележен је мноштвом спортских активности у којима су учествовала деца и родитељи из све четири васпитне групе (деца васпитача Бера Брзак Славице, Милице Обрадовић, Александре Десница, Сање Ђерић, Александре Лончаревић, Мирјане Смиљанић и Станиславе Јовић).

"ПУЖИЋИ"

У све четири групе јасленог узраста обележен је Дан породице. Старије групе јасленог узраста васпитача Биљане Варцаковић, Иване Граовац, Уне Зорић, и медицинске сестре васпитача Јасмине Јовановић заједно са својим родитељима уређивали су простор дворишта.

Деца медицинских сестара васпитача Ружице Шауер и Дијане Мајсторовић Дан породице обележила су заједничким активностима са родитељима на уређењу терасе и дворишта.

Деца најмлађег јасленог узраста медицинских сестара васпитача Веронике Фридрик и Вање Почуча Дан породице провела су у заједничкој игри са родитељима у простору радне собе. 

"БУБАМАРА"

Пет васпитних  група  из објекта "Бубамара" (групе васпитача Браниславе Пемац, Зоране  Павићевић, Смиљане Карамарковић, Јасмине Куга, Милане Шашић, Јасмине Бојковић,  Драгане Бранков, Смиље Мирић, Радмиле Опсенице и Радмиле Кртинић) обележиле су Дан породице заједничким активностима са родитељима на уређењу дворишта.

Група васпитача Наташе Ађин и Милане Басарић Дан породице провела је у заједничкој вожњи са родитељима до Дунава. 

Група васпитача Драгане Вогронић и Бојане Михл је организовала  дружење са родитељима у креативним радионицама у радној соби.