ДЕЧЈА НЕДЕЉА У ГРУПИ ВАСПИТАЧИЦА ЈАСМИНЕ БОЈКОВИЋ И МИЛАНЕ ШАШИЋ

11.10.2021.

4.10. је отпочела Дечија недеља која се обележава прве недеље октобра. 

У групи деце васпитачица Јасмине Бојковић и Милане Шашић и личног пратиоца Јелене Занзе предвиђене су и реализоване различите активности.

Понедељак је био дан када смо након разговора о дечијим правима обишли КУД "Царза", где нас је дочекала Александра Прица која је децу упознала са народним играма и народном ношњом, изворним песмама. А дружење је завршено, како другачије него уз коло.

Уторак је био дан када смо уз донацију Војводинашуме и уз подршку Миће Вукелића, оца детета из групе, засадили црни бор, који представља Дрво генерације, а пред децом је задатак да га чувају и негују и да их у будућности подсећа на дане проведене у вртићу.

Свима нам је позната крилатица "У здравом телу - здрав дух!". Како би наше тело било јако и здраво, нашу групу је у среду посетио је мастер професор физичког васпитања и рукометни тренер Никола Орељ. На веома занимљив начин је са децом радио вежбе, правио полигоне, организовао игре такмичарског карактера. Деца су била одушевљења и позвала су Николу да нас посети поново, а Никола им је обећао излет и посету његовом кампу на пролеће.

Четвртак је био дан када смо организовали ревију фризура.

А како другачије затворити Дечију недељу него уз маскенбал којем се деца увек обрадују и који жељно ишчекују.