Пчелици награда од креативне радионице ЛЕГО

01.11.2016.

На недавно одржаном међународном Сајму књига у Београду, наша колегиница, васпитачица Валерија Амбруш , на позив издавачке куће "Креативни центар" из Београда, присуствовала је свечаном проглашењу победничких прича.


Наиме, у јулу месецу, "Креативни центар" је позвао васпитаче у предшколским установама Србије да учествују у  наградној креативној радионици под називом "Причамо LEGO приче".
Валерија Амбруш је, уз помоћ деце из своје васпитне групе,  написала и послала причу "ПРИЧА О БАКИНОМ ШЕШИРУ".


Наша установа је 18.октобра обавештена да је жири "Креативног центра" у ком су били Љиљана Маринковић директорка, Ален Пиљак , стручни сарадник и сертификовани LEGO инструктор, као и уредници појединих сектора у овој издавачкој кући, је од 52 приспела рада, у ужи избор одабрао 20, а од тих 20 , 3 приче су проглашене победничким. Прву награду је освојила Предшколска установа "8.септембар" из Димитровграда, другу Приватна предшколска установа "Чаробни свет" из Новог сада, а трећу наша установа, односно наша изузетна колегиница Валерија Амбруш.


Сама награда,по одлуци "Креативног центра" , комплет LEGO коцака, биће уручена Валерији у нашој установи приликом доласка представника овог великог издавача.