Obeležavanje i proslava Dana duhovnosti

24.01.2013.
Obeležavanje i proslava  Dana duhovnosti –  slave Sveti Sava u Predškolskoj ustanovi „Pčelica“  biće održano u petak, 25.januara i u ponedeljak , 28.januara.
 
U petak, 25. Januara, uz prisustvo sveštenika, gospodina Dragana Števića, u objektima ustanove u ulici P.Drapšina  i u Bloku 112 u Apatinu, sa početkom u 9,00 odnosno 10,000 časova, biće izveden program koji su pripremali deca i vaspitači, a koji se sastoji iz recitala, horskih pesama posvećenih Svetom Savi, himne, priča o detinjstvu i životu ovog našeg svetitelja.u objektu ustanove u ulici Petra drapšina devojčica  Barat Jana će predati kumstvo novom kumu slave dečaku  Vujnović Dušanu, a u Bloku 112 dvojčica   Ćuić Biljana  će predati kumstvo novom kumu  Dukić Mihailu.
Istog dana u 9,00 časova uz prisustvo sveštenika Siniše Trivića, Slavu Sveti Sava obeležiće i deca iz našeg objekta u Prigrevici., sličnim programom. Kumstvo će predati Počuča Lazar, novom kumu slave Đaković Dimitriju.
 
U ponedeljak , 28 januara ovaj veliki dan će se slaviti u našim objektima u Parku i  u  ulici Ognjen Price u Apatinu, u 9,oo odnosno 10,00 časova uz prisustvo sveštenika Siniše Trivića. Dosadašnji kumovi  Vasilije Trivić i Stevo Bačić predaće slavu svojim drugarima Ognjenu Mediću i Sari Batinić.