Potpisan Ugovor o dodeli bespovratnih podsticajnih sredstava

05.08.2015.

28.jula 2015. godine u prostorijama zgrade Pokrajinske vlade, potpisan je Ugovor o dodeli bespovratnih podsticajnih sredstava za realizaciju projekata energetske efikasnosti u objektima javne namene.

Na osnovu ranije raspisanog Konkursa, a potom i donete Odluke Pokrajinslkog sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine koji dodeljuje ova sredstava , naša ustanova je dobila 665.732,00 dinara i to za zamenu stolarije u objektu naše ustanove u Apatinu, u ulici Petra Drapšina. Ugovor su potpisali u ime Pokrajinskog sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine sekretar mr Nenad Stanković, a u ime PU“Pčelica“ direktorka Biljana Mandić. U toku je sprovođenje postupka javne nabavke za izvođenje ovih radova, te se, nakon izbora izvođača radova nadamo da će se ceo posao završiti do početka nove školske godine, kako bismo spremno dočekali mališane.

U narednoj školskoj godini u ovom vrtiću ćemo imati 98 dece uzrasta od 3 do 6 godina, u 5 vaspitnih grupa. Kao i u dosadašnje 3 godine radiće se u 2 smene, a u popodnevnu smenu će ići deca koja pohađaju poludnevni boravak. Zamena dotrajale drvene stolarije značajno će doprineti toplotnoj izolaciji zgrade i uštedi u potrošnji gasa koji se koristi za grejanje.

Srdačan pozdrav,

Za PU “Pčelica“

Biljana Mandić